Elite plumbing
  services

  Our expert plumbers are fully qualified & insured, so you can be sure that
  your plumbing will be carried out by professionals of our team.

  Expert Roofing
  services

  Our expert plumbers are fully qualified & insured, so you can be sure that
  your plumbing will be carried out by professionals of our team.

  Fine carpentry.
  Finish carpenters

  Since our beginning, we have worked tirelessly to earn our reputation for
  quality, service and dependability.

  Renovating &
  Remodeling

  Our renovation program covers both the technical and business aspects
  of the home renovation industry.

25

Години

Искуство

Нашата главна цел е да обезбедиме целосно задоволство од нашите производи и услуги.

СЕРТИФИКАТИ

Поседуваме сертификати за квалитет.

24/7 Отворени

Секогаш отворени и достапни за нашите клиенти.

Ниски цени

Работиме со ниска маржа и достапни цени за сечиј џеб.

ИНСТАЛАЦИЈА, ОДРЖУВАЊЕ И ДОСТАВА

ЈАВЕТЕ СЕ 02/2600-125

3

Причини

Зошто да не изберете нас

Сигурен партнер за реализација на вашата водоводна инсталација.

25 Години на пазарот

Ние ги почитуваме целосно договорените рокови за реализација на проектите, со примена на најновите европски стандарди за квалитетна и комплетна услуга.

Квалитет

Квалитетот е нашата главна определба за производите и услугите кои ги нудиме. Нашите производи нема да ве разочараат.

Навремени & Посветени

Целосно сме посветени на навремено и квалитетно завршување на работните задачи.

Main Services

With over 25 years experience and real focus on customer satisfaction, you
can rely on us for your next renovation.

Our Projects
1240

Projects done

550

Happy Clients

25+

Years Experience

50+

Business Partners